Informacije
Briščiki,
42/B – 34010 Zgonik (TS)
+39 040 2028094
ristorante@avalonwellness.it
Urniki
Lunedì
Martedì
Mercoledì
Giovedì
Venerdì
Sabato
Domenica
9.00 – 20.00
9.00 – 20.00
9.00 – 22.00
9.00 – 22.00
9.00 – 22.00
9.30 – 22.00
9.30 – 22.00
Informacije
Briščiki,
42/B – 34010 Zgonik (TS)
+39 040 2028094
Urniki
Restavracija bo zaprta zaradi dopusta do vključno 6. februarja.
Ob ponovnem odprtju bo delovni čas naslednji:
Torek – Četrtek 9 – 20
Petek 9 – 22.30
Sobota 10 – 22.30
Nedelja 10 – 17
MENÙ BARCOLANA
Abbiamo ideato un menù proprio in occasione del weekend della Barcolana.
Dopo aver visto la regata venite a trovarci e ad assaggiare i buonissimi piatti a base di pesce. Semplicità, bontà e qualità!
Il menù sarà disponibile da venerdì a domenica.
Per info e prenotazioni
- 040 2028094
- 329 4565573
MENÙ
Pranzo di Pasqua
Scegli quello che più ti piace e chiamaci o scrivici entro il 2 aprile alle 13.00
Te lo consegneremo nella giornata di sabato 3 aprile con tutte le istruzioni per ultimare la preparazione dei piatti.
Chiamaci o scrivici una mail
+39 329 4565573 (tutti i giorni dalle 16 alle 20)
ristorante@avalonwellness.it
Par besed o restavraciji
Novi menu predstavlja na najobljši način ljubezen do surovin.
Vinska karta odraža našo vez z ozemljem in predstavlja celotno regijo, od Collia do Krasa; piva so ročno izdelana v podjetju Giacomini.
Restavracija ima notranji prostor in velik zunanji vrt, potopljen v rastlinje in vonjave, značilne za tržaški Kras.
JESENSKI MENU
Home » Restavracija
Restavracija Avalona
Salvia & rosmarino
Salvia e Rosmarino by Avalon propone un menu di carne che ben rappresenta le eccellenze del territorio;
l’Executive Chef Vincenzo Vitola sceglie infatti i migliori ingredienti locali, dall’olio di Radovic ai salumi di
Bajta, i formaggi di Zidarich e Suc, per preparare i suoi piatti, evocando così i profumi e i sapori del Carso.
Si possono inoltre assaggiare delle ottime pizze, farcite con ingredienti del territorio, che il nostro pizzaiolo Marco Vassallo prepara con un impasto semi-integrale ottenuto da un mix di farine del Molino Moras che lascia lievitare per almeno 24 ore così da essere gustoso, fragrante oltre che facilmente digeribile.
- Guarda il video
![DSC_0128 DSC_0128](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/elementor/thumbs/DSC_0128-qba7scgxahxy4mihn4kwth6ik2eu06t3gi59mwc0w8.jpg)
![DSC_0114 DSC_0114](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/elementor/thumbs/DSC_0114-qba7salds8zejn7alj6yjhj0d460e5iyiyph72qs8g.jpg)
![DSC_0095 DSC_0095](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/elementor/thumbs/DSC_0095-qba7s7rss1aocszx868qlujwia4nfjsbqzkogfwiow.jpg)
KAJ NUDIMO
Naše storitve
![20201106_114846 Resized 20201106_114846 Resized](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/elementor/thumbs/20201106_114846-Resized-qba7vbmluv2lk8onl0eslu73rlvnul758h8nu43jr4.jpg)
Restavracija
Restavracija ponuja tradicionalni menu, reinterpretiran v sodobnem ključu s posebno pozornostjo pri izbiri surovin. Jedilnik vam omogoča, da se podate na pravo potovanje v raznoliko tržaško kulinarično in vinsko kulturo, hvala posebni pozornosti lokalnim zeliščem, izvirnim kombinacijam in sezonskim sestavinam.
![20201030_120620 (1) 20201030_120620 (1)](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/elementor/thumbs/20201030_120620-1-scaled-qba7v9qxh700x0rdvzljguo6ku4xf6zok7xovk6c3k.jpg)
Picerija
Dolgo vzhajanje pri nadzorovani temperaturi, uporaba kamnitih mok ter kombinacija sezonskih in visokokakovostnih sestavin naredijo naše pice edinstvene. Vsem detajlom, od priprave testa do kuhanja v peči na drva, skrbno spremljajo naši picarski mojstri.
![IMG_1155 copia Resized IMG_1155 copia Resized](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/elementor/thumbs/IMG_1155-copia-Resized-qba7vgbst1916ahttkfxgb0eqj8hx2psx4i38hwkw0.jpg)
Dvorana
Več kot 200 kvadratnih metrov velika notranjost, velika zunanja veranda in namenski vrt predstavljajo idealno lokacijo na tržaškem Krasu za zasebne in poslovne dogodke.
MENU
O našem neuju
Il menu cambia periodicamente in modo da rappresentare al meglio la biodiversità delle stagioni e l’amore per le materie prime, tratto caratterizzate della cucina dello chef Vitola.
La carta vini rispecchia questo legame con il territorio e rappresenta l’intera regione, dal Collio al Corso; le birre invece sono prodotte artigianalmente dal birrificio agricolo friulano Gjulia. Il ristorante ha una sala interna e un ampio giardino esterno, immerso nella vegetazione e nei profumi tipici del Carso triestino, perfetto per “rinfrescarsi” nella calde giornate estive.
MENÙ AUTUNNO
PREDSTAVE
Naslednje predstave v programu
![](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/2020/11/eventi_autunno2020_ristorante_avalon.jpg)
" Nič ne približa ljudi
Tako kot dobra hrana "
TESTIMONIAL
Cosa dicono di noi
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
![](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/2020/06/portrait-of-young-attractive-modern-business-woman-in-dark-blue-dress-at-office-looking-at-camera_t20_VL3BVl_cropped.jpg)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
![](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/2020/06/portrait-of-young-successful-confident-businessman-in-the-city-on-office-building-background-man-in_t20_AlnLA0_cropped.jpg)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
![](https://avalonwellness.it/wp-content/uploads/2020/06/professional-woman_t20_6wj3aO_cropped.jpg)
NAVODILA
Kako do nas
Imate kakšno vprašanje? Kontaktiraj nas!
Za vsa vprašanja, zahteve ali informacije … Ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili v najkrajšem možnem času!